Difference between revisions of "Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017"

Jump to navigation Jump to search
m
no edit summary
m
Line 3: Line 3:


'''Qëllimi i fushatës''' <br />
'''Qëllimi i fushatës''' <br />
rreth qasjes së tyre rreth platformave dhe kulturës me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënave të hapura, privatësisë në rrjet dhe lirinë e qasjes së qytetarëve në rrjet.
Në kuadër të zgjedhjeve parlamentare të datës 25.06.2017 komuniteti ynë pyet subjektet politike që marrin pjesv në zgjedhje rreth qasjes së tyre rreth platformave dhe kulturës me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënave të hapura, privatësisë në rrjet lirinë e qasjes së qytetarëve në rrjet etj. Përgjigjet ose dhe mosreagimi i partive politike publikohet në këtë faqe dhe në vijim i komunikohet mediave.  


== Pyetjet drejt partive ==
== Pyetjet drejt partive ==
800

edits

Navigation menu