Difference between revisions of "Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017"

Jump to navigation Jump to search
m
Line 106: Line 106:
| Partia Demokracia Sociale ||  || Paskal Milo ||
| Partia Demokracia Sociale ||  || Paskal Milo ||
|-  
|-  
| Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet || info (at) pdiu.al || Shpëtim Idrizi ||
| Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet || info (at) pdiu.al || Shpëtim Idrizi || u dërgua email - nuk ka përgjigje
|-
|-
| Aleanca Arbnore Kombëtare ||  || Gjet Ndoj ||
| Aleanca Arbnore Kombëtare ||  || Gjet Ndoj ||
800

edits

Navigation menu