Difference between revisions of "Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017"

Jump to navigation Jump to search
m
Krijova tabelën për partitë politike
m (Krijova tabelën për partitë politike)
Line 73: Line 73:
== Statusi i përgjigjeve të partive politike ==
== Statusi i përgjigjeve të partive politike ==


* Lëvizja Socialiste për Integrim;
{| class="wikitable"
* Partia Socialiste e Shqipërisë;
|-
* Partia Kristian Demokrate;
! Emri i subjektit politik !! Posta elektronike !! Lideri politik !! Statusi
* Sfida për Shqipërinë;
|-
* Partia Republikane Shqiptare;
| Lëvizja Socialiste për Integrim || info@lsi.al ||    ||     
* Partia Demokratike;
|-
* Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar;
| Partia Socialiste e Shqipërisë ||  ||  ||
* Partia Aleanca Demokristiane;
|-
* Partia Socialdemokrate;
| Partia Kristian Demokrate ||  ||  ||
* Aleanca Demokratike;
|-
* Fryma e re Demokratike;
| Sfida për Shqipërinë || info@sfidapershqiperine.com ||  || 
* Partia Demokracia Sociale;
|-
* Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet;
| Partia Republikane Shqiptare ||  ||  ||
* Aleanca Arbnore Kombëtare;
|-
* Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen;
| Partia Demokratike ||  ||  ||
* Partia Komuniste e Shqipërisë;
|-
* Aleaca Popullore për Drejtësi;
| Partia Bashkimi Demokristian Shqiptare || info@pbdksh.al ||  ||
* Lista e Barabartë.
|-
| Partia Aleanca Demokristiane || aleancademokristiane@gmail.com ||  ||
|-
| Partia Socialdemokrate ||  ||  ||
|-
| Aleanca Demokratike ||  ||    ||
|-
| Fryma e re Demokratike || info@frd.al ||  ||
|-
| Partia Demokracia Sociale ||  ||    ||
|-
| Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ||  ||  ||
|-
| Aleanca Arbnore Kombëtare ||  ||  ||
|-
| Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen ||  ||  ||
|-
| Partia Komuniste e Shqipërisë ||  ||  ||
|-
| Aleaca Popullore për Drejtësi ||  ||  ||
|-
| Lista e Barabartë ||  ||  ||
|}


''Burimi: http://www.cec.org.al/sq-al/Zgjedhjet/Zgjedhjet-p%C3%ABr-Kuvend/Zgjedhjet-2017/SUBJEKTET-ZGJEDHORE''
''Burimi: http://www.cec.org.al/sq-al/Zgjedhjet/Zgjedhjet-p%C3%ABr-Kuvend/Zgjedhjet-2017/SUBJEKTET-ZGJEDHORE''
All, Bureaucrats, Administrators, translator
753

edits

Navigation menu