Difference between revisions of "Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017"

Jump to navigation Jump to search
Line 66: Line 66:


== Statusi i përgjigjeve të partive politike ==
== Statusi i përgjigjeve të partive politike ==
Shënim: lista e partive duhet konfirmuar dhe lista e konfirmuar pas kontaktimit te KQZ do përpilohet në rend alfabetik:
 
* Partia Demokratike PD;
* Lëvizja Socialiste për Integrim;
* Partia Socialiste;
* Partia Socialiste e Shqipërisë;
* Levizja Socialiste per Integrim.
* Partia Kristian Demokrate;
* Sfida për Shqipërinë;
* Partia Republikane Shqiptare;
* Partia Demokratike;
* Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar;
* Partia Aleanca Demokristiane;
* Partia Socialdemokrate;
* Aleanca Demokratike;
* Fryma e re Demokratike;
* Partia Demokracia Sociale;
* Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet;
* Aleanca Arbnore Kombëtare;
* Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen;
* Partia Komuniste e Shqipërisë;
* Aleaca Popullore për Drejtësi;
* Lista e Barabartë.
 
''Burimi: http://www.cec.org.al/sq-al/Zgjedhjet/Zgjedhjet-p%C3%ABr-Kuvend/Zgjedhjet-2017/SUBJEKTET-ZGJEDHORE''


== Mbulim në media ==
== Mbulim në media ==
* https://twitter.com/Sjig/status/839403107612250112
* https://twitter.com/Sjig/status/839403107612250112
* https://joinup.ec.europa.eu/community/osor/news/albanian-open-source-advocates-target-elections
* https://joinup.ec.europa.eu/community/osor/news/albanian-open-source-advocates-target-elections
800

edits

Navigation menu