Difference between revisions of "OSCAL 2017"

Jump to navigation Jump to search
1,427 bytes removed ,  4 years ago
no edit summary
Line 1: Line 1:
{{Oscalheader}}
{{Oscalheader}}
<br />
<br />


Edicioni i 4rt i konferencës me tematikën Internet of People.  
Edicioni i 4rt i konferencës me tematikën Internet of People.  


== Mbulimi mediatik ==
* http://businessmag.al/ditet-kalojne-shpejt-oscal-2017-eshte-duke-ardhur/
* http://businessmag.al/nafie-shehu-oscal-e-hapur-per-te-gjithe-ata-qe-duan-te-mesojne-per-lirine-e-teknologjise/
* [http://osarena.net/synedrio-oscal-2017-open-source-stin-alvania-internet-people osarena.net/synedrio-oscal-2017-open-source-stin-alvania-internet-people]
* https://www.pcworld.al/13-dhe-14-maj-open-labs-organizon-edicionin-e-katert-te-konferences-oscal/
* http://www.chimerarevo.com/linux/oscal-2017-arrivo-242725/
* http://www.marcosbox.org/2017/01/oscal-2017-maggio-tirana-si-parlera-di.html?m=1
* https://opensource.ellak.gr/2017/03/17/open-source-albania-oscal-2017-13-ke-14-ma%ce%90ou-sta-tirana/
* https://gjbiteam.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
* https://www.unitek-al.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
== Mbulimi në rrjete sociale ==
* Për promovimin e aktivitetit u krijua event në Facebook [https://www.facebook.com/events/342077396171268/ facebook.com/events/342077396171268]
* Hashtag që u përdor është [https://duckduckgo.com/?q=%23OSCAL2017&t=lm&ia=web #OSCAL2017]
* Mbulim te vecante kiusht dhe nga si dhe nga [https://twitter.com/OSCALconf twitter.com/OSCALconf] si dhe nga [https://www.instagram.com/oscalconf/ instagram.com/oscalconf]


== Data ==
== Data ==
Line 24: Line 11:
== Vendi ==
== Vendi ==
OFICINA/Harry Fultz
OFICINA/Harry Fultz
== Axhenda ==
=== Axhenda 13 maj 2017 ===
=== Axhenda 14 maj 2017 ===
== Ligjëruesit ==
41

edits

Navigation menu