Difference between revisions of "OpenStreetMap"

Jump to navigation Jump to search
m
no edit summary
m
m
Line 1: Line 1:
Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth OpenStreetMap dhe standarteve të të dhënave gjeohapsinore.
Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth [http://www.openstreetmap.org/ OpenStreetMap] dhe standarteve të të dhënave gjeohapsinore.


== Anëtarët ==
== Anëtarët ==
800

edits

Navigation menu