Difference between revisions of "OSCAL 2017"

Jump to navigation Jump to search
m
→‎Mbulimi mediatik: shtova mbulimin ne rrjete sociale
(htova informacion te metejshem)
m (→‎Mbulimi mediatik: shtova mbulimin ne rrjete sociale)
Line 11: Line 11:
* https://gjbiteam.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
* https://gjbiteam.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
* https://www.unitek-al.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
* https://www.unitek-al.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
== Mbulimi në rrjete sociale ==
* Për promovimin e aktivitetit u krijua event në Facebook [https://www.facebook.com/events/342077396171268/ facebook.com/events/342077396171268]
* Hashtag që u përdor është [https://duckduckgo.com/?q=%23OSCAL2017&t=lm&ia=web #OSCAL2017]
* Mbulim te vecante kiusht dhe nga si dhe nga [https://twitter.com/OSCALconf twitter.com/OSCALconf] si dhe nga [https://www.instagram.com/oscalconf/ instagram.com/oscalconf]


== Data ==
== Data ==
800

edits

Navigation menu