Difference between revisions of "OpenStreetMap"

Jump to navigation Jump to search
m
no edit summary
(krijova faqen)
 
m
Line 1: Line 1:
Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth OpenStreetMap dhe platformave GIS me kobdurim lirë dhe hapur.  
Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth OpenStreetMap dhe standarteve të të dhënave gjeohapsinore.
 
 


== Anëtarët ==
== Anëtarët ==
TBD
Do shtohet informacion së shpejti.


== Iniciativat ==
Do shtohet informacion së shpejti.


== Iniciativat ==
== Aktivitetet ==
* Maptime Tirana
Do shtohet informacion së shpejti.
800

edits

Navigation menu