Difference between revisions of "Linux Weekend Tirana 2017"

Jump to navigation Jump to search
Line 87: Line 87:
* Suela Palushi
* Suela Palushi


== Prezence ne media ==
== Mbështetësit ==


Intervistë në RTSH nga Anxhelo Lushka dhe Mariana Balla - [https://soundcloud.com/open_labs_albania/linux-weekend-2017-interviste-me-anxhelo-lushka-dhe-mariana-balla-ne-rtsh Intervista në SoundCloud]
Artikull nga GJBI Team - [https://gjbiteam.com/linux-weekend-2017/ Artikulli nga GJBI]
Artikull nga Teknologjia Sot - [http://techsot.al/2017/03/13/ti-nuk-e-di-cfare-eshte-linux-weekend-eventi-must-go-per-te-gjithe-te-apasionuarit-e-linux/ Artikulli në Tech Sot]
Red Bull dhe Lavazza të cilët ofruan pije energjike dhe kafe për të dyja ditët e eventit.
Blogspot nga Justin W. Flory në website e Fedora Magazine - [https://fedoramagazine.org/students-fedora-linux-weekend-2017/ Fedora Magazine]


== Raporti i aktivitetit ==
== Raporti i aktivitetit ==
All, Bureaucrats, Administrators, translator
79

edits

Navigation menu