SitePoint Meetup nr.3

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Takimi i tretë i SitePoint Albania! Do diskutojmë, punojmë dhe flasim për të ardhmen e SitePoint në Shqipëri.

Detaje

  • Kur: 4 qershor 2016 @11.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit