Reset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Me datë 7 Qershor, mbush 1 vit që nga deklaratat e Snowden për vëzhgimet e NSA në mënryë masive ndaj përdoruesve të thjeshtë të internetit.
Lë t’i marrim gjërat në dorë dhe të kthejmë uebin e hapur!
https://www.resetthenet.org/

Bashkohuni iniciativës për një internet të pavarur dhe të sigurte. Do flasim për privatësinë, sigurinë dhe skandalin e projektit PRISM të NSA.
Axhenda:

  • projeksion i videos promovuese Reset The Net
  • prezantim shkurter i iniciatives
  • TED talk me Edward Snowden

Detaje

  • Kur: 6 Qershor 2014 @16:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit