Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Pas shumë kohësh riaktivizohemi sërisht me projeksionin e filmave dhe dokumetarëve rreth temave që promovon komuniteti ynë. Këtë të enjte Open Labs shndërrohet në kinema duke projektuar CodeGirl.

CodeGirl është një dokumentar nga Lesley Chilcott me fokus vajza të gjimnazit nga e gjithë bota që mundohen të përmirësojnë komunitetin e tyre nëpërmjet bashkëpunimit dhe teknologjisë.

Detaje

  • Kur: 5 nëntor 2015 @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit