Privatesi

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Rëndësia e privatësisë në ndërrjet si dhe veglat që mund të përdorim për të evituar përgjimin masiv do publikohen në mënyrë të detajuar këtu. Një fillimi i mirë është ndjekja e udhëzimeve që prezantohen këtu www.privacytools.io.