Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Një prezantim nga Inva Veliu dhe Florian Tani rreth elementëve kryesorë të CMS open source Open Atrium. https://www.openatrium.com
Si gjithmonë prezantimi është i hapur për të gjithë.
Sillni dhe laptop në qoftë se keni.

Detaje

  • Kur: 7 Qershor 2014 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit

Përditësim në website: https://legacy.openlabs.cc/sq/prezantim-i-platformes-menaxhimit-te-permbajtjes-open-atrium-cms/