Phygital

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Këtu do shtohet së shpejti materiali i plotë në shqip si dhe cdo informacion tjetër rreth projektit.

Rreth projektit

Do shtohet së shpejti

Takimet e grupeve

  • takimi nr. 1: Athinë 7 - 8 dhjetor 2017
  • takimi nr. 2: Janinë 13-14 dhjetor 2018Ndërlidhje

Do shtohet së shpejti.