PHPList Hack Sprint

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Pasi përkthyem në takimet e kaluara të gjithe ndërfaqen e phpList, programin me burim të hapur që dërgon newsletter, mblidhemi sërisht në hackerspace për tu fokusuar në gjera më teknike. Prandaj nuk harrojmë të marrim dhe laptop-in me vete. Pjesëmarrja si gjithmonë është falas për të gjithë.

Detaje

  • Kur: 10 tetor 2016 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit