PHPList Albania User Group meetup

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Më 30 shtator 2015 në 18.00 PHP-stat shqiptarë organizojnë takimin e dytë të komunitetit të tyre: PHP Albania user group. Aleksander Koko do na japë një hyrje në Laravel – Frameworku më popullor i PHP për momentin, ndërsa Andri Xhitoni do mbajë një prezantim mbi mënyrën e organizimit të ambientit të zhvillimit, dhe diferencimet e sigurisë dhe performancës në ambient produksioni. Ju mirëpresim!

Detaje

  • Kur: 30 shtator 2015 @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit