Përdoruesi:Silva

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Jam Silva, anëtare e komunitetit të Open Labs, bashkëorganizatore e OSCAL dhe kontribuese lokale në platformat e Nextcloud, LibreOffice dhe Wikimedia. Më shumë rreth meje mund të lexoni në blogun tim personal: silva.arapi.tech