Open Source VOIP-Workshop

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Workshop rreth teknologjisë VoIP duke trajturar protokollet SIP ,IAX2, H.323 si dhe duke prezantuar open source software për t’i përdorur në ambjentet shtëpiake, biznesi me vetitë e kërkuara si : Konferenca Audio/Video, Dërgesa Zanore , Integrim me Librin e Adresave, Mesazher Çasti etj.

Detaje

  • Kur: 1 Shkurt 2014 @15.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit