Open Source Hardware

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu. Më poshtë lista e projekteve të pajisjeve fizike (hardware) që klasifikohen si pajisje me kodburim të lirë dhe të hapur:

  • Mikrokontrollera (Arduino etj);
  • Printer 3 dimensional.