Open Source Design workshop nr.1

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi
Për të qenë një dizajner i mirë do ju duhet patjetër Adobe Photoshop dhe Illustrator, apo jo?
Mund të jetë dhe ndryshe: në workshopin e rradhës do mësojmë rreth Open Source Design, të punuarit me filozofinë “open source” në botën e dizajnit. Do të mësojmë si të konfigurojme dhe të krijojme dokumenta në GIMP dhe Inkscape si dhe të eksportojmë piunimet tona në fund. Mos harroni të merrni laptopin tuaj me vete (dhe idealisht një maus).

Detaje

  • Kur: 15 janar 2017 @17.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit