Open Source Design Workshop

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Këtë të shtunë mblidhemi në Open Labs për një workshop ku do mësojmë çfarë është Open Souce Design (OSD), mjetet që përdoren në graphic design dhe që janë me kod-burim të hapur. Do të shohim të mund si përdorim aplikacione si GIMP dhe Inkscape dhe te eksportojmë imazhet që do kemi punuar.

Kush mund të marrë pjesë

Kushdo që ka dëshirë të mësojë më shumë rreth komunitetit dhe filozofisë Open Source Design. Për shkak të vendeve të limituara vetëm personat e regjistruar do kenë mundësi tëndjekin aktivitetin.

Detaje

  • Kur: 17 shkurt @ 10:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.
  • Nevojë për laptop: Po (dhe një mouse idealisht)
  • Ka nevoje të kesh qënë në eventet e mëparshme: jo;

Axhenda

TBA

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Anxhelo Lushka
  • Elio Qoshi

Raport i eventit

  • Numri i pjesëmarrësve: do shtohet së shpejti