Open Labs Maker party

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Hacktivizohu!
Maker Party tashmë vjen dhe në Open Labs dhe Mozilla Albania! Eja të eksperimentojmë, krijojmë dhe ndryshojmë me ndihmën e web-it. Do të eksplorojmë së bashku se çfarë është web-i i hapur, open source si dhe FLOSS, së bashku me filozofinë që i përket.
Do të luajmë dhe kodojmë me ndihmën e mjeteve në Webmaker gjithashtu, kështu që eja në qoftë se do të mësosh bazat e HTML5, CSS3 dhe JavaScript, ose dhe për t'i rifreskuar dijet!
Mos harroni të merrni humorin e mirë me vete ( dhe laptopin brenda mundësive)

Stickers, pije dhe Mozilla swag falas! Mos e humbisni!

Detaje

  • Kur: 27 shtator 2014 @16.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit