Open Labs 6th anniversary

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
This page contains changes which are not marked for translation.

Përshkrimi

Nesër (12.07) në orën 19:00 ju presim të gjithëve në Open Labs Hackerspace për të festuar ditëlindjen e 6 të Open Labs. Jeni më se të mirëpritur të na bashkoheni për të festuar 6 vitet e lindjes së komunitetit te Open Labs i cili ka si qellim promovimin e programeve me kod burim të hapur.

Do kemi tortë dhe pije por gjithsecili mund të sjellë edhe pijen e tij ;)

Detaje

  • Kur: 12.07.2018 @ 19.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qenë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Ndërlidhje

Organizatorët