OpenStreetMap Mapathon

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi
Në vazhdim të takimeve të mëparshme, mblidhemi sërish për takimin e radhës për të përmirësuar të dhënat e hartës open source OpenStreetMap. Takimi do të zhvillohet në ambientet e Open Labs Hackerspace dhe të gjithë janë të mirëpritur. Mos harro të marrësh laptop me vete.

Detaje

  • Kur: 18 shkurt 2017 @11.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit

Pjesëmarrësit në event edituan të dhënat në OpenStreetMap duke u bazuar kryesisht në njohuritë lokale. Gjithashtu për të rinjtë u bë një prezantim se si të fillonin të kontribuonin në OpenStreetMap. Pas këtij mapathon-i të dhëna të tjera iu shtuan hartës së të dhënave të hapura.