OpenStreetMap Birthday party

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Këtë vit harta e të dhënave të hapura OpenStreetMap bën 13 vjet që nga regjistrimi i domain-it openstreetmap.org. Këtë radhë komunitete nga qytete të ndryshme të botës bashkohen për të festuar së bashku ditëlindjen në 13 gusht. Po kështu komuniteti i OpenStreetMap Albania mblidhen së bashku për të festuar dhe edituar POIs në zonën rreth Destil që do të jetë dhe vendtakimi. Që nga fillimet e veta dhe deri në ditët e sotme harta pasurohet çdo ditë me më shumë të dhëna, të cilat janë të aksesueshme për këdo madje duke i përdorur dhe offline. Kalo një të djelë ndryshe, bashkohu për një pije me ne dhe mëso më shumë rreth OSM.

Detaje

  • Kur: 13 gusht 2017 & 19:00
  • Ku: Destil (vendndodhjen mund ta gjeni këtu)
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;

Axhenda

Organizatorët

  • Amanti Lulo
  • Sidorela Uku

Raport i eventit

Do të shtohet në vijim.

Links