OpenStreetMap: Takim i hapur nr.2

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Komuniteti OpenStreetMap takohet sërisht për të edituar OSM bashkarisht dhe për të biseduar rreth aktiviteteve në vijim.
Ju presim me laptopin tuaj :)

Detaje

  • Kur: 8 dhjetor 2015 @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit