OpenStreetMap: Takim i hapur nr.1

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Të ftojmë në takimin e dytë të grupit të punës OpenStreetMap në Open Labs Hackerspace ku do fokusohemi në:

  • workshop editimi ku fillestarët do krijojnë llogarinë e tyre dhe do bëjnë editimet e para me fokus Shqipërinë;
  • bisedë rreth OSMgeoweek (http://osmgeoweek.org/);
  • organizimin e pjesëmarrjes së komunitetit OSM në Wikipedia Weekend in Tirana 2015.

Detaje

  • Kur: 24 nëntor @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit