OpenStreetMap: Takim i hapur nr.0

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Në 14.11.2015 @ 16.00 organizohet në Open Labs hackerspace takimi i parë i grupit të punës së zhvillimit të hartave me burim të hapur OpenStreetMap. Gjatë takimit do të prezantohet projekti open source OpenStreetMap si dhe iniciativa si:

Do vijojë bisedë e hapur me të pranishmit me qëllim:

  • analizën aktuale në shqipëri të OSM;
  • hapat e ardhshme për rritjen e komunitetit lokal.

Detaje

  • Kur: 24 nëntor 2015 @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit