OpenSource Hardware Meetup

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Open Source Hardware Meetup (shkurt OSHM) janë takime joformale të komunitetit në hackerspace me fokus pajisje (hardware) me burim të hapur dhe jo vetëm.
Në takimin e dytë do të flasim rreth Nextcloud Box ndërtuar nga NextCloud, pasardhësi i ownCloud, një pajisje që ju mundëson të krijoni lehtësisht cloud-in tuaj personal. Për më tepër informaction vizito: https://nextcloud.com/box/

Detaje

  • Kur: 29 tetor 2016 @
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit