OSCAL 2014

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko
OSCAL 2014
Fillimi
Ligjëruesit
Sponsorët
Axhenda
Hapësira e medias
Organizatorët

OSCAL (Open Source Conference Albania) është konferenca e parë shqiptare që i dedikohet softuerëve me burim të hapur dhe kulturës open source. Ky event i rëndësishëm është nismë e Open Labs, komunitet që promovon kulturën open source në Shqipëri që prej vitit 2012. Pjesë e kësaj konference do të jenë prezantues të ndryshëm të cilët do të flasin për projekte të tilla si Linux, Wikipedia, LibreOffice, Arduino dhe Mozilla. OSCAL 2014 do të organizohet në datën 3 dhe 4 maj në godinën Liria, pranë Fakultetit të Ekonomisë në Tiranë.

Data

3 & 4 maj 2014

Vendi

Godina Liria

Komente nga pjesëmarrësait