Nextcloud l10n

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Tashmë fal disa takimeve dhe kontributeve individuale të anëtarëve të Tirana Nextcloud Community, kemi bërë një punë të madhe me përkthimet e Nextcloud në gjuhën shqipe, ndërkohë ka ende punë për të bërë! Nese dini anglisht dhe dëshironi të kontribuoni në përkthimin në gjuhën shqipe të platformës më të sigurtë të shërbimeve cloud, ejani dhe bashkohuni me ne ditën e enjte më 29.06.2017 në ambientet e Open Labs Hackerspace. Përkthimet e Nextcloud i gjeni në www.transifex.com/nextcloud/nextcloud. Mjafton të krijoni një llogari dhe mund të filloni me përkthimet, për cdo paqartësi mund të na pyesni në takim. Tashmë është përkthyer 80% e platformës në gjuhën shqipe dhe me pak ndihmë edhe nga ju mund t'ja dalim dhe ta përkthejmë të gjithë.

Pjesëmarrësit

Detaje

  • Kur: 29 qershor 2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve;
  • Nëse keni mundësi ju lutem merrni laptopin tuaj;
  • Nuk ka nevojë të keni dije teknike për të marrë pjesë në këtë takim;
  • Nuk ka nevoje të keni qënë në eventet e mëparshme.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.