Nextcloud Release Party

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi
Nextcloud 13 është versioni më i fundit i kësaj platforme i cili vendos standarte të reja për sigurinë e të dhënave tuaja. Për të parë më nga afër përmirësimet e këtij versioni dhe mjetet e reja që ofron do të mblidhemi së bashku në eventin e “Nextcloud 13 Release Party” më datë 20.02.2018 ora 17:00 në ambientet e Open Labs Hackerspace.

Detaje

 • Kur: 20 Shkurt 2018 @ 18.00;
 • Ku: Open Labs Hackerspace;
 • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
 • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
 • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;

Axhenda

 • Prezantim rreth Nextcloud, cfarë është dhe si mund ta përdorni.
 • Te rejat e versionit të fundit të Nextcloud;
 • Testimi nëpërmjet demo;
 • Si të bëhemi kontribues;

Ndërlidhje

Organizatorët

 • Redon Skikuli
 • Silva Arapi