Nextcloud Meetup nr. 2

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi
OSCAL po afron dhe do jetë një fundjavë shumë intensive, me një numër të madh prezantimesh, workshope etj. Për të gjithë ata që do kenë disa energji të mbetura dhe deshirë per te vazhduar me ritmin e fundjavës, të hënën më datë 15 Maj 2017 ora 17:00, do te kemi "Nextcloud Meetup #2" një event ku do të trajtojm tematika të ndryshme rreth Nextcloud si: instalimi, features, si të kontribuojm, përkthimi etj. Jan Borchardt, design lead i Nextcloud, do të jetë i pranishëm në këtë takim ku do të na tregoj më shumë rreth eksperiencës së komuniteteve të tjera të Nextcloud. Nëse keni kureshtje të mësoni më shumë rreth platformës cloud që ruan privatësinë tuaj, ky event është një "must go".

Detaje

  • Kur: 15 maj 2017
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: do plotësohet në fund të aktivitetit.

Ndërlidhje

Mbulim mediatik

Raport i eventit

Plotësohet në fund të aktivitetit.