Multimedia

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Faqe e dedikuar platformave dhe programeve kompjuterike me burim të lirë rreth sistemeve multimediale. Listë indikative e programeve kopjuterike në këtë fushë:

  • VLC
  • Audacity
  • Kodi Media player