Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #2

Përshkrimi i eventit

Axhenda

Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #2
LibreOffice dhe TDF (The Document Foundation)
Si të bëheni TDF member
Përkthime në gjuhën shqipe të paketës LibreOffice
Pyetje

Detaje

  • Kur: 15.12.2018 - Ora 13:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: Po (Nëse nuk ke, nuk përbën problem)
  • Ka nevojë të kem qenë në aktivetetet e mëparshme: Jo.

Links

  • Eventi në facebook:

Raport i eventit

Do të plotësohet pas eventit.