Muaji i LibreOffice 2018/Dizajn

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në Design

Përshkrimi

"Hyrje në Design" do të zhvillohet në kuadër të muajit të LibreOffice në Shqipëri. Ky aktivitet do të zhvillohet më datë 21 Nëntor në orën 5 PM. Gjatë eventit do të flasim rreth komunitetit të LibreOffice dhe mbi "The Document Foundation (TDF)", hyrje në design në tërësi dhe njohja me sistemin e design që përdoret në projektin LibreOffice. Do të japim më shumë informacione se si mund të bëheni pjesë e komunitetit dhe rreth skuadrës së design që mund t'i bashkoheni. Gjithashtu, nëse je i interesuar për t'u bërë anëtar i TDF do të shpjegohet dhe proçesi që duhet ndjekur.

Axhenda

Titulli
LibreOffice dhe TDF (The Document Foundation)
Hyrje në design
Skuadra e design në LibreOffice
Si të bëheni TDF member
Pyetje

Detaje

  • Kur: 21 Nëntor ora 5 PM
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: Jo.
  • Ka nevojë të kem qenë në aktivetetet e mëparshme: Jo.

Links

Raport i eventit

Do të plotësohet pas eventit.