Mozilla Academy nr.5: Prezantim në Oficina & Harry Fultz

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

'Oficina', programi i ri që nxit sipërmarrjen. dhe Mozilla Albania, pjesë e Open Labs Hackerspace, organizon aktivitetin e rradhës në kuadër të fushatës edukuese rreth programimit dhe dijeve në web "Mozilla Academy".
Këtë herë skuadra e Mozilla Academy do të ndalen në shkollën Harry Fultz, ku do të prezantojnë teknologjitë më të reja të web-it, me një fokus në Firefox OS, sistemit operativ të krijuar nga Mozilla, i dhe Webmaker, fushatës kurikulare të Mozilla për të rritur dijet e programimit të të rinjtë.
Gjithashtu, të gjithë pjesëmarrësit e interesuar do të njihen me mënyrat për t'u bërë pjesë e Mozilla-s dhe se si funksionon komuniteti.

Detaje

  • Kur: 7 nëntor 2015 @10.00
  • Ku: Harry T.Fultz

Ndërlidhje

Raport i eventit