Mozilla Academy nr.4: Mozilla Albania Website

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Ejani në takimin e rradhës për të punuar së bashku mbi webfaqen e Mozilla Albania në WordPress!
Dhe nëse nuk keni dije teknike, lë të flasim për Firefox OS, Firefox etj! Pije falas (shhhh)

Detaje

  • Kur: 3 tetor 2015 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit