Mozilla Academy nr.2: Firefox OS Bugsprint

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Takimi i dytë i Mozilla Academy ku do organizojmë një bugsprint (punëtori hands on) me fokus telefonat/pajisjet Firefox OS.
Merr laptop me vete në qoftë se ke, ndërkohë që do kemi dhe rreth 5 pajisje Firefox OS me qëllim që të aplikojmë se më tepër bugs në platformën Bugzilla. Para se të fillojme Mozilla Reps do shpjegojnë:

  • Firefox OS (prezantim i telefonave dhe sistemit operativ)
  • Bugzilla (çfarë është dhe si funksionon)
  • Procesi i aplikimit të një bug.

Detaje

  • Kur: 19 shtator 2015 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit