Mozcafe Tirana nr 3

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Organizohet për herë të tretë nga Komuniteti Mozilla Albania dhe Open Labs takimi MozCafé Tirana #3.

Do flasim dhe për:

  • organizimin e Mozilla Weekend in Tirana #2
  • zhvillimet e fundit të Mozilla
  • përditësimin e mozilla-albania.org
  • organimin dhe rritjen e komunitetit (mo fokus në lokalizime/përkthime)
  • tema të tjera të propozuara nga të pranishmit

Si gjithmonë do kemi materiale nga Mozilla dhe jo vetëm!
Të gjithë jeni të mirëpritur në këtë takim :)

Detaje

  • Kur: 17 dhjetor 2014 @18.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit