Mozcafe Tirana nr.4

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Këtë të shtunë, komuniteti Mozilla Albania organizon për herë të pestë në Open Labs Hackerspace takimin MozCafé Tirana. Ky ishte takimi i dyti rradhazi për 2016ën ku do fokusohemi në përgattjen e prezencës së komunitetit në Open Source Conference Albania. Gjithashtu do kemi kohë të bsedojmë dhe për tema të tjera të propozuara nga të pranishmit.

Detaje

  • Kur: 27 shkurt 2016 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit