Maptime Tirana 2

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi
Mbledhja e dytë e chapter-it të Maptime Tirana. Gjatë këtij takimi do të flasim se si të marim të dhëna nga OpenStreetMap dhe ti shkarkojmë në kompjuterin tonë nëpërmjet mjeteve të ndryshme dhe gjithashtu se si ti përdorim këto të dhëna në QGIS, një platformë me kod burim të hapur për përdorimin, editimin dhe analizimin e të dhënave gjeohapësinore.

Detaje

  • Kur: 26 maj 2017 @ 18:00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.
  • Numri i pjesëmarrësve: do plotësohet në fund të aktivitetit.

Si të bëheni pjesë

Thjesht eja në hackerspace me ose pa laptop-in tënd.

Ndërlidhje

Raport i eventit

Pjesëmarrësit: ______