Mapathon nr.8

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi
Në vazhdim të takimeve të mëparshme, mblidhemi sërish për takimin e radhës për të përmirësuar të dhënat e hartës open source OpenStreetMap.Takimi do të fillojë në ambientet e Open Labs Hackerspace dhe do të vazhdojë më pas me daljen në terren për të edituar dhe verifikuar të dhënat e redaktuara. Të gjithë janë të mirëpritur. Mos harro të marrësh laptop me vete.

Detaje

  • Kur: 28 janar 2017 @11.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit