Mapathon nr.6

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Në vazhdim të takimeve të mëparshme mblidhemi sërish për takimin e radhës për të përmirësuar të dhënat e hartës open source OpenStreetMap.Takimi do të zhvillohet në ambientet e Open Labs Hackerspace dhe të gjithë janë të mirëpritur. Mos harro të marrësh laptop me vete.

Detaje

  • Kur: 30.11.2016 @17.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit