Mapathon nr.4

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Takimi i katërt i grupit të punës OpenStreetMap Albania ku do mbidhemi për të edituar hartën open source OSM me fokus njësinë administratore të Tiranës. Takimi do zhvillohet në ambientet e Open Labs hackerspace dhe të gjithë janë të mirëpritur. Mos harro laptop-in tënd.

Detaje

  • Kur: 16 prill 2016 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit