LulzBot 3D Printing Workshop

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi
E dinit që kemi një Printer 3D në Open Labs? Përgatituni për një workshop ku do të mësoni si të përgatisni një objekt 3D, të kalibroni printerin dhe të printoni nga fillimi deri në fund. Eja në Open Labs dhe do bëjmë duart pis me printerin 3D. Nuk e themi shpesh por nuk ka nëvojë të sillni laptopin.

Detaje

  • Kur: 13.09.2017 @ 16:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit