Linux Meetup 2: Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Në vazhdim të takimeve të komunitetit Fedora dhe entuziastëve të Linux, do të mblidhemi të mërkurën , më 30.03.2016 ora 18:00 në ambjentet e Open Labs Hackerspace për të diskutuar mbi teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit. Gjithashtu Erion Çano do të na tregojë për teknologjitë virtualizuese open source të cilat po përdoren gjithnjë e më shumë per ofrimin e shërbimeve Cloud Computing.
Ju ftojmë ti bashkoheni bisedës tonë rreth teknologjive të hapura të virtualizimit dhe teknologjive të Cloud Computing. Çdo ide dhe sugjerim është i mirëpritur për përmirësimin e mëtejshëm të punës dhe për rritjen e komunitetit Linux në Shqipëri.

Detaje

  • Kur: 30 mars 2016 @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit