Linux Caffe nr 2

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Anëtarë të Open Labs dhe jo vetëm takohemi për një kafe/caj/birrë dhe bisedojmë rreth sistemit tonë të preferuar open source: Linux. Çfarë distro përdorim, cilat janë ndryshimet midis Ubuntu dhe Fedora, si mund të shpërndajmë akoma më tepër Linux në vendin tonë, cfarë është Linux Professional Institute dhe çdo temë tjetër që dëshirojnë pjesmarrësit.
Takimi është i hapur për të gjithë.

Detaje

  • Kur: 19 Prill 2014 @16:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit