LibreOffice workshop 1

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

LibreOffice është alternativë a plotë dhe open source e Microsoft Office. Në këtë workshop do mësojmë si të bëjmë hapat e parë në këtë suite e cila përdoret nga miliona përdorues në të gjithë botën.

Mos harro të marrësh laptop me vete (në qoftë se ke).

Detaje

  • Kur: 12 Tetor 2013 @15:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit